atok's FotoPage
ADIN AL-ZAMAN PHOTOSTUDIO
By: atok zaman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-Dec-2007 09:12 Email | Share | | Bookmark
OUTSTUDIO PHOTOGRAPHER

 
kat dalam Muzium Layang2
amacam!.. nampak mcm dlm movie klasik x?
View all 12 photos...
Outstudio shooting untuk pasangan Sunny & Yatie. Sessi fotografi kitorang buat kat Bukit Layang-Layang Pasir Gudang Johor. 26 Dec ni depa nak balik ke Sabah so kena cepat la siapkan gambo-gambo depa. Anyway kitorang kat AAZPs nak ucapkan Happy Wedding. Semoga korang hidup bahagia. Masa aku shooting pun nampak couple ni very sporting n macam aidil gitu.


Monday, 10-Dec-2007 04:07 Email | Share | | Bookmark
BANDARAYA BERSEJARAH

 
 
dijangka siap 3 tahun lagi.. jengjengjeng.... tguuuuu
View all 6 photos...
Mgu lepas aku gi Sg. Udang. saje je nak mencari udang-udang yang bersembunyi di balik batu. hehehe. aku gi tgk progress projek. projek apa? syyyyy diam2 x leh bgtau. di bawah akta rahsia tu. tapi kl dah siap projek tu nanti jgnla kita sume bercita-cita nk dok dalam. oleh itu hargailah kebebasan yang telah Allah kurniakan ini...... Ooohh Dunia, alangkah nikmatnya erti sebuah kebebasan ini...


Tuesday, 27-Nov-2007 08:17 Email | Share | | Bookmark
PERTUNANGAN NORAINI + PAISOL

Sama mcm yg sudah jgn harap ko blh jumpa megazine ni kat kedai
sireh junjung sebagai lambang adat melayu
 
View all 35 photos...
Selamat bertunang kepada pasangan Aini & Paisol yang berlansung pada 24 Nov 2007 di 19 jalan Harmoni 2/3, Tmn desa Harmoni JB.
aku dgr kata Cik Aini nak outstation ke Terengganu 29 Nov ni, tentu aku xsempat print gambo depa sblm dia berangkat kesana. kpd Cik Aini kl dah x sabo nk tgk gambo hangpa blh la tgk dari sini
krew AAZPs nk ucapkan selamat bertunang, semoga selamat dan segera bernikah plak.


Friday, 23-Nov-2007 03:04 Email | Share | | Bookmark
KENANGAN MASA RAYA 2007

kengkwn aku
kengkwn 'permaisuri' aku (STAFF HSIJB)
tetamu yg dtg cuma nk main. xnk mkn
View all 6 photos...
Lambat lak aku upload gambo-gambo masa raya ni. biasala bz dgn keje2 yg tertangguh.
tahun ni aku x buat open house mcm thn2 lepas. penat nak melayan tetamu, setelah aku 'meeting'kan dgn aku nye menteri kewangan & menteri 'kabinet baju' maka satu kata putus dicapai iaitu x buat open house. sesapa nk dtg boleh dtg bile2 masa. janji time aku ada kat rmh dan bukan time tido...hehehe tapi wlau camne pun aku bt jamuan ringan je utk kengkawan yg nk dtg. so ni lah sebahagian gambo yg aku dpt shoot.
utk kengkawan yang dtg 2 time kacih la sebab secara x langsung dah membawa rahmat ke rmh aku......
wassalam. MAAF ZAHIR BATIN


Thursday, 22-Nov-2007 04:20 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERSANDINGAN IS & SHIDA

Jgn cari megazine ni kat kedai mmg x jmp...
 
outstudio yg is&shida pun x tau kat ner lokasinya...hehe
View all 33 photos...
kitorang dari Adin Al-Zaman krew nak abadikan ucapan kat fotopages ni untuk pasangan mempelai. selamat pengantin baru semoga berkekalan dan bahagia selalu. majlis berlangsung di Jalan Ciku Taman Kota Masai Pasir Gudang Johor. Pada 11 Nov 2007. tengkiu la kpd semua pihak, terutama utk Is & Shida, keluarga pengantin, sedara mara, jiran-jiran & semua yang hadir kerana telah beri aku ruang & peluang utk merakamkan hari bahagia korang. Majlis pun berjalan dengan penuh meriah diiringi cuaca yang tenang. semoga rmhtannga korang pun sentiasa meriah & tenang.
wassalam.......


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net